Jäsenille

VALTAKUNNALLISET JÄSENEDUT

Jäsenedut ovat lunastettavissa internetissä, osa myös puhelimitse. Lisätiedot jäsenetujen lunastamisesta saat Muisti-lehdestä tai toimistosta 03 223 2344, muistiyhdistys@saunalahti.fi

KEVÄTKAUDEN PÄÄTÖS TEISKON VÄHÄSILLASSA 2.6.2017

Perinteisin menoin saatiin kevätkausi päätökseen yli 40 hengen voimin. Makkarat ja pullat syötiin, mehut ja kahvit juotiin. Tilaisuuden päätti suvivirsi.

Toivotamme kaikille hyvää kesää, syksyllä nähdään!

Muistisairaan arvostava kohtaaminen

Maanantaina 17.2.14 Kaarina And oli Muistiyhdistyksen vieraana Sumelius -klubilla. Hän luennoi aiheesta Muistisairaan arvostava kohtaaminen. Aihe on ajankohtainen ja tärkeä, ja saimme nauttia asiantuntevasta ja mukaansatempaavasta luennosta. Luentoa oli kuulemassa 32 henkilöä, kiitos kuulijoille sekä erityisesti Kaarinalle hyvästä luennosta. Ohessa Kaarinan luentonsa tukena käyttämä Powerpoint-esitys.

Jäsenretki Hyrsylän mutkaan

Yhdistys järjesti toisen kerran jäsenretken Aira Samulinin luokse Hyrsylän mutkaan 27.5.2014.

Kiitos mukana olleille!