Jäsenille

JÄSENILTA JA SYYSKOKOUS 23.10.2017 KLO 16.30 - 18.30

klo 16.30 Ikääntyvän uni ja muistisairaus, sh Samuli Välimäki, Oivauni Uniklinikka

klo 17.30 Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous
käsitellään sääntöjen mukaiset syyskkokoukselle kuuluvat asiat: toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018 sekä hallituksen ja tilintarkastajien valinta

Kahvitarjoilu, tervetuloa!

VALTAKUNNALLISET JÄSENEDUT

Jäsenedut ovat lunastettavissa internetissä, osa myös puhelimitse. Lisätiedot jäsenetujen lunastamisesta saat Muisti-lehdestä tai toimistosta 03 223 2344, toimisto@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

Muistisairaan arvostava kohtaaminen

Maanantaina 17.2.14 Kaarina And oli Muistiyhdistyksen vieraana Sumelius -klubilla. Hän luennoi aiheesta Muistisairaan arvostava kohtaaminen. Aihe on ajankohtainen ja tärkeä, ja saimme nauttia asiantuntevasta ja mukaansatempaavasta luennosta. Luentoa oli kuulemassa 32 henkilöä, kiitos kuulijoille sekä erityisesti Kaarinalle hyvästä luennosta. Ohessa Kaarinan luentonsa tukena käyttämä Powerpoint-esitys.

Jäsenretki Hyrsylän mutkaan

Yhdistys järjesti toisen kerran jäsenretken Aira Samulinin luokse Hyrsylän mutkaan 27.5.2014.

Kiitos mukana olleille!