Tieto- ja vertaiskurssi

Sairastumisen kriisistä sopeutumiseen

Kurssi on tarkoitettu muistisairaille ja heidän omaisilleen. Tavoitteena on antaa hiljakkoin diagnoosin saaneille sekä heidän omaisilleen tietoa, tukea sekä eväitä elämän mielekkyyden ja hallinnan tunteen lisäämiseksi.

Viikonlopun mittaiseen kurssiin sisältyy erikoislääkärin ja fysioterapeutin luennot, tietoa tuista ja etuisuuksista sekä tieota yhdistyksen toiminnasta. Viikonloppuna on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun. Kurssi tarjoaa tietoa, virkistystä ja voimavaroja arjessa elämiseen sekä mahdollisuuden jakaa tuntoja samassa tilanteessa olevien kanssa.

Kaikille kurssille hakevat täyttävät hakulomake ennen viikonloppua. Kurssi järjestetään keväisin ja syksyisin. Syksyn kurssille haku päättyy lokakuussa 2020.

Seuraava tieto- ja vertaiskurssi järjestetään marraskuussa epidemiatilanteen salliessa.

Alustava kurssiohjelma.

Jäsenhinta 75€/hlö, ei-jäsenille 100€/hlö (sis. majoituksen, ruokailut ja koulutukset).

Lisätietoja ja hakulomakkeita puh. 044 099 0166 tai toimisto@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

Jatkokurssi muistisairausdiagnoosin saaneille ja läheisille 2020

• Kurssi on tarkoitettu Muistiyhdistyksen tieto- ja vertaiskurssin aiemmin käyneille.
    Mukaan mahtuu 20 hlöä.
  • Kurssipaikka varmistuu myöhemmin.
  • Hakemukset toimistoon, toimisto@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi
  • Hinta jäsenille 60€/hlö, muille 80€/hlö