Parkano-Kihniö

Parkanon Muistikahvilan kevätpäättäjäisissä oli tunnelmaa! Muistikahvilan sydän, Arja Grönfors raitapaidassa kuvan oikeassa reunassa.
Kevätpäätteeseen kuuluu perinteisesti grillimakkara ja makoisat kahvit, niin myös tänäkin vuonna. Yhdessäolo, pienet visat ja yhteislaulu, niistä koostuu me henki! Parkanon Muistikahvilan väki toivottaa hyvää kesää kaikille!

Parkanon Muistikahvila

Muistikahvila on avoinna kerran kuukaudessa Rantakodolla

(Niementie 2), klo 13 - 15.

Syksyn 2019 kahvilapäivät:

• 23.9. Edunvalvontavaltuutus - geronomi AMK Akseli Tuuri
  • 21.10. Muistisairaan hyvä hoito - geronomi Kristina Uotila
  • 18.11. Seurustelukahvila

Muistikahvilassa on tarjolla kahvia, mukavaa yhdessäoloa ja virkistystä! Kahvila on tarkoitettu kaikille Parkanolaisille, muistiasioista kiinnostuneille. Olet tervetullut juttelemaan, kyselemään ja kuulemaan aivoterveyteen ja muistiin liittyvistä asioista. Saat myös neuvoja kaikenlaisiin arjen ongelmiin. Tule tutustumaan!

Lisätietoja:
Arja Grönfors 0400 952 556, arja.gronfors@gmail.com
Kristina Uotila 044 730 5270, kristina.uotila@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

Muistikerho

Muistikerho muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen jatkuu Parkanossa Palvelukeskus Rantakodon Mummon kammarissa kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 13-15.
Tervetuloa mukaan!

Syksyn 2019 kokoontumispäivät:

• 2.12.

Seuraa paikallislehden seuratoimintapalstaa.

Yhteyshenkilö:
Arja Grönfors 0400 952 556, arja.gronfors@gmail.com

Muistihoitajat

Parkanon muistihoitajan (Saara Kuivanen-Kalliomäki) vastaanotto Rauhalan palvelukeskuksessa.
Ajanvaraus numerosta 044 786 5340.

KIHNIÖN MUISTIKAHVILA

Veteraanitalon kokoustilassa (Kihniöntie 68, Kihniö)
kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13 - 15

Syksyn 2019 kahvilapäivät:

• 11.9. Muistihoitaja vierailee - Saara Kuivanen-Kalliomäki
  • 9.10. Ikääntyvän ravitsemus - geronomi AMK Akseli Tuuri
  • 20.11. Apteekkipalvelut Kihniössä

Kaikille avoin, tule kuulemaan ja keskustelemaan muistiasioista!

Parkanon paikallisosastossa vietettiin itsenäisyyspäivän juhlaa  6.12.2018 liikunta- ja viihdekeskus Pestiksessä.

Juhlavastaanoton lisäksi nautittiin hyvästä seurasta, ohjelmasta sekä suussa sulavista tarjottavista.