Parkano-Kihniö

Parkanon Muistikahvila

Muistikahvila toimii Parkanontien varressa olevassa kahvilatilassa toria vastapäätä, osoitteessa Parkanontie 51. Kahvila on avoinna klo 10-13.

Kevään 2018 kahvilapäivät:

• 18.05.

Muistikahvila on tarkoitettu kaikille muistiasioista kiinnostuneille. Tule tutustumaan!

Lisätietoja:
Arja Grönfors 0400 952 556, arja.gronfors@gmail.com
Kristina Uotila 044 730 5270, kristina.uotila@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

Muistikerho

Muistikerho muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen jatkuu Parkanossa Palvelukeskus Rantakodon Mummon kammarissa kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 13-15.
Tervetuloa mukaan!

Seuraa paikallislehden seuratoimintapalstaa.

Yhteyshenkilö:
Arja Grönfors 0400 952 556, arja.gronfors@gmail.com

Muistihoitajat

Parkanon muistihoitajan (Saara Kuivanen-Kalliomäki) vastaanotto Rauhalan palvelukeskuksessa.
Ajanvaraus numerosta 044 786 5400.

KIHNIÖN MUISTIKAHVILA

Veteraanitalon kokoustilassa kerran kuukaudessa.

Seuraava kahvilapäivä on

• 16.5.2018 klo 13 - 15 Ikääntyvien pankki- ja luottokorttien käyttäminen, ideoita ja laitteita muistin ylläpitämiseen
  • 15.8.
  • 12.9.
  • 17.10.
  • 14.11.

Avajaisissa toiminnanjohtaja Teija Siipola kertoi muistin tilasta Kihniöllä ja Pirkanmaalla.

Kaikille avoin, tule kuulemaan ja keskustelemaan muistiasioista!

Arja ja Anne, Anne Mattilan taidekahvion myymälässä.

Kevätretki Karviaan 2.6.2017

Parkanon muistikerhon ja -kahvilan väki teki kevätretken Anne Mattilan taidekahvilaan Karvialle. Matkaan lähdettiin linja-autolla hienoisessa vesisateessa. Perille päästyä vesisade hellitti ja pääsimme ihailemaan Annen iloisen kerronnan myötä hänen tekemiään taideteoksia. Erityisen viehättäväksi ja hienon tunnelman sai aikaan jokaiseen tauluun kirjoitettu runo, jotka kaikki myös ovat Annen omaa tuotantoa. Näyttelyn täytyisi jokaisen päästä kokemaan itse, kaunis ja hauskasti rakennettu miljöö tarjosi kaikille aisteille sopivasti purtavaa!