Parkano

PARKANON MUISTIKAHVILA JA MUISTIKERHO JATKAA SYYSKUUSSA EPIDEMIATILANTEEN SALLIESSA

MUISTIKERHO

Palvelukeskus Rantakodon Mummon kammarissa, Niementie 2, Parkano.

Muistikerho muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen.

• kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 13 - 15

Tervetuloa mukaan!

Seuraa paikallislehden seuratoimintapalstaa.

Yhteyshenkilö: Arja Grönfors 0400 952 556, arja.gronfors@gmail.com

Muistihoitajat

Parkanon muistihoitajan (Saara Kuivanen-Kalliomäki) vastaanotto Rauhalan palvelukeskuksessa.
Ajanvaraus numerosta 044 786 5340.

Kevätpäättäjäisissä oli tunnelmaa! Muistikahvilan sydän, Arja Grönfors raitapaidassa kuvan oikeassa reunassa.
Kevätpäätteeseen kuuluu perinteisesti grillimakkara ja makoisat kahvit, niin myös tänäkin vuonna. Yhdessäolo, pienet visat ja yhteislaulu, niistä koostuu me henki! Parkanon Muistikahvilan väki toivottaa hyvää kesää kaikille!

MUISTIKAHVILA

Palvelukeskus Rantakodolla, Niementie 2, Parkano.

Muistikahvila on avoinna kerran kuukaudessa:

•  klo 13 - 15 syksyn ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin

Muistikahvilassa on tarjolla kahvia, mukavaa yhdessäoloa ja virkistystä! Kahvila on tarkoitettu kaikille Parkanolaisille, muistiasioista kiinnostuneille. Olet tervetullut juttelemaan, kyselemään ja kuulemaan aivoterveyteen ja muistiin liittyvistä asioista. Saat myös neuvoja kaikenlaisiin arjen ongelmiin. Tule tutustumaan!

Lisätietoja:
Arja Grönfors 0400 952 556, arja.gronfors@gmail.com