Pirkkala-Vesilahti

TERVETULOA PIRKKALAN MUISTIKAHVILAAN!

Kaikille avoin, ohjelmallinen kahvila kokoontuu Pirkkalan senioritalon ruokasalissa, (Perkiöntie 55, Pirkkala) kerran kuukaudessa tiistaisin klo 14 - 15.30.

Kevään kahvilapäivät aiheineen:

• 21.1.2020 Asiakasohjaaja on asiakkaan ohjaaja, Päivi Kemppainen asiakasohjaaja
  • 18.2.2020 Hätäensiapua kerraten, Hanna Joenperä sairaanhoitaja
  • 17.3.2020 Aivojumppaa bingoa pelaten, Marjukka Minkkinen muistihoitaja
  • 21.4.2020 Mielen hyvinvointi, Pirkanmaan Muistiyhdistyksen työntekijä
  • 19.5.2020 Jalat kuntoon kesäksi, Hanne Pesonen jalkahoitaja

Lisätiedot Marjukka Minkkinen puh. 050 3652118 tai Akseli Tuuri puh. 050 431 9299

TERVETULOA VESILAHDEN MUISTIKAHVILAAN!

Teemallinen, kaikille avoin kahvila on avoinna kerran kuukaudessa Vesilahden terveysasemalla (Anttilantie 2, Vesilahti), maanantaisin klo 14 - 15.30.

Kevätkauden kahvilapäivät aiheineen:

• 27.1.2020 Miten muistista voi pitää huolta? +aivovisa, muistihoitaja Marjukka Minkkinen
  • 24.2.2020 Rakasta selkääsi - Se Kannattaa. Sinua. Riitta Virenius, Tampereen seudun selkäyhdistys ry
  • 30.3.2020 Suun ja hampaiden hoito, suuhygienisti Sara Sternberg
  • 27.4.2020 Mielen hyvinvointi, Pirkanmaan Muistiyhdistys ry
  • 25.5.2020 Bingoa ja visailua

Kahvilan järjestää yhteistyössä Pirkanmaan Muistiyhdistys ry:n Pirkkala-Vesilahti paikallisosasto ja Vesilahden lähitori.

Lisätiedot:
Muistiohjaaja Akseli Tuuri puh. 050 431 9299 tai asiakasohjaaja Minna Kärkkäinen puh. 050 389 5250.

KEVÄTKAUDEN PÄÄTÖS JA PIRKKALAN OSASTON 10 VUOTISJUHLA KERÄSI SATAPÄISEN JUHLAVÄEN HAIKKAAN

Pirkkalan Haikan lava täyttyi juhlijoista kauniina kesäiltana 15.6. viettämään syntymäpäiviä ja tanssimaan. Sää suosi ja Pyhäjärven kauniit rantamaisemat loivat upeat puitteet juhlalle. Vieraita saapui bussikyydeillä Huittisista saakka sekä mm. sisarosastosta Lempäälästä.

Posetiivari Sir Väinämön iloiset sävelet johdattivat yleisön juhlapaikalle. Toiminnanjohtaja toivotti yleisön tervetulleeksi ja juhlapuheen piti vuoden muistilähettiläs Esko Roine. Hän kertoi näytelmästä Katoava maa sekä mielenkiintoisia tarinoita muistista ja muistamattomuudesta näyttelijän uraltaan. Paikallisosaston puuhanaiset Leena Pitkänen, Raija Rautio ja Leena Holst tarinoivat ja tunnelmoivat menneiden vuosien muistoissa. Tanssija Tero Lehtimetsän klovniesitys johdatti yleisön mielenkiintoisella tavalla baletin historiaan. Yhdistyksen puheenjohtaja ojensi Muistiliiton hopeisen ansiomerkin Leena Holstille sekä Arja Telanteelle ja vapaaehtoiset saivat kukkasensa.

Täytekakkukahvien jälkeen ilta jatkui tanssiaisten merkeissä Ilkka Esselström Bandin tahdittamana ja Anitta Mattila kauniin laulun siivittämänä.