Ruovesi

RUOVEDEN MUISTIKAHVILA JA VERTAISRYHMÄ JATKAA SYYSKUUSSA EPIDEMIATILANTEEN SALLIESSA

KESKUSTELURYHMÄ LÄHEISILLE

Ruoveden kirjasto, Urheilutie 4, Ruovesi. Vertaisryhmä muistisairausdiagnoosin saaneiden läheisille, jotka kokevat tarvitsevansa tietoa/tukea ja haluavat jakaa kokemuksiaan ryhmässä.

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin.

• klo 13:30 - 15:00, syksyn ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin

Ryhmätoiminta on maksutonta, vapaaehtoinen kahviraha.

Lisätiedot:
Muistiohjaaja Eeva Tyrväinen puh. 044 738 9373, eeva.tyrvainen@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi
Muistihoitaja Terhi Lahtinen puh. 044 787 1366, terhi.lahtinen@keiturinsote.fi

Marraskuun kahvilassa Hillervo Pohjavirta puhui muistisairaan kohtaamisesta(2016).

MUISTIKAHVILA

Lähitori Aleksiinassa, Urheilutie 1 Ruovesi. Kahvila on kaikille avoin, ei ennakkoilmoittautumista. Kahvilassa kuullaan ja keskustellaan muistiin liittyvistä asioista, puhutaan osallistujia kiinnostavista aiheista sekä tavataan vanhoja ja uusia tuttuja. Vapaaehtoinen kahviraha.

Kahvila toimii kerran kuukaudessa keskiviikkoisin

• klo 14:00 - 15:30, syksyn ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin

Tervetuloa mukaan!

Seuraa ilmoitustauluja sekä paikallislehden ilmoituksia!

Paikallisosaston yhteyshenkilö: Ritva Stenlund puh. 040 508 9649