Ruovesi

RUOVEDEN MUISTIKAHVILA JA VERTAISRYHMÄ JATKAA SYYSKUUSSA EPIDEMIATILANTEEN SALLIESSA

Ohjelmamuutokset mahdollisia. Huolehdimme osallistujien turvaväleistä ja hygieniaohjeistuksesta.

Marraskuun kahvilassa Hillervo Pohjavirta puhui muistisairaan kohtaamisesta(2016).

MUISTIKAHVILA

Lähitori Aleksiinassa, Urheilutie 1, Ruovesi. Kahvila on kaikille avoin, ei ennakkoilmoittautumista. Kahvilassa kuullaan ja keskustellaan muistiin liittyvistä asioista, puhutaan osallistujia kiinnostavista aiheista sekä tavataan vanhoja ja uusia tuttuja. Vapaaehtoinen kahviraha.

Kahvila toimii kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 14:00 - 15:30

• 30.9. Muisti- ja ikäystävällinen ympäristö, Eeva Tyrväinen
  • 28.10. Muisti ja terveys, Eeva Tyrväinen
  • 25.11. Muistelemalla aivoterveyttä
  • Joulukuussa joulujuhla, lisätietoja myöhemmin

Tervetuloa mukaan!

Seuraa ilmoitustauluja sekä paikallislehden ilmoituksia!

Paikallisosaston yhteyshenkilö: Ritva Stenlund puh. 040 508 9649

KESKUSTELURYHMÄ LÄHEISILLE

Ruoveden kirjasto, Urheilutie 4, Ruovesi. Vertaisryhmä muistisairausdiagnoosin saaneiden läheisille, jotka kokevat tarvitsevansa tietoa/tukea ja haluavat jakaa kokemuksiaan ryhmässä.

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin.

• klo 13:30 - 15:00, syksyn ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin

Ryhmätoiminta on maksutonta, vapaaehtoinen kahviraha.

Lisätiedot:
Muistiohjaaja Eeva Tyrväinen puh. 044 738 9373, eeva.tyrvainen@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi
Muistihoitaja Terhi Lahtinen puh. 044 787 1366, terhi.lahtinen@keiturinsote.fi