Sastamala-Punkalaidun

MOUHIJÄRVEN MUISTIKAHVILA

Mouhijärven OP, kokoustila (Uotsolantie 43 A) klo 10 - 11.30

Kahvila toimii kerran kuukaudessa aina samaan kellonaikaan.

• 15.2. Vuorovaikutus muistisairaan kanssa
  • 15.3. Seija ja Eija vierailevat
  • 26.4. Haastetta aivoille, virkeyttä mielelle
  • 17.5. Kevätlaulajaiset

Kaikille avoin, ei ennakkoilmoittautumista.
Tule kuulemaan ja keskustelemaan muistiasioista!

Lisätiedot:
muistiohjaaja Akseli Tuuri 050 431 9299, akseli.tuuri@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

PUNKALAITUMEN MUISTIKAHVILA

Toimintanurkka klo 10 - 11 (torin laidalla, Lauttakyläntie 2)

• 21.2. Vuorovaikutus muistisairaan kanssa
  • 21.3. Ikääntyneen ravitsemus
  • 18.4. Miksi ja milloin oikeudellinen ennakointi kannattaa?
  • 16.5. Haastetta aivoille, virkeyttä mielelle

Kaikille avoin, ei enakkoilmoittautumista. Tule kuulemaan ja keskustelemaan muistiasioista!

Lisätiedot:
muistiohjaaja Kristina Uotila 044 730 5270, kristina.uotila@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

SASTAMALAN MUISTIKAHVILA

kokoontuu kerran kuukaudessa klo 13-15 Spr:n Ystävänpirtillä (Puistokatu 18, Sastamala).

Muistikahvila on kaikille muistiasioista kiinnostuneille tarkoitettu avoin, "matalan kynnyksen" kahtaamispaikka. Olet tervetullut juttelemaan, kuulemaan ja kyselemään muistiin liittyvistä asioista! Muistikahvilassa muistijumppaa ja muuta mukavaa ohjelmaa järjestävät vapaaehtoistoimijat Seija ja Eija!

• 26.2. Haitarimusiikkia, Tiina Rampa
  • 26.3. Onnimanni -ryhmä esiintyy, eläkeliitto
  • 30.4. Kaija Pietilä vierailee, haitaristi Jussi Henttonen virittelee vapun tunnelmia
  • 28.5. Retrotytöt esiintyvät

Lisätietoja: Seija Kuukka puh. 050 512 1608, seija.kuukka@kopteri.net

Ryhmätoiminta Sastamalassa

Keskustelu- ja vertaistukiryhmä muistisairaille ja heidän läheisilleen kokoontuu
klo 17 - 18.30 Hopun palvelukeskuksessa, Unikko -ryhmätilassa. Lemmenpolku 8, Sastamala. Vapaaehtoistoimija Raija Mustalahti on mukana läheisten vertaistukiryhmässä, diagnoosin saaneiden ryhmässä Maija Vilppala ja Kristina Uotila.

maanantaisin klo 17 - 18.30

Kevätkausi 2019: 4.3., 1.4. ja 6.5.2019

Raija Mustalahti puh. 050 0836 171, raija.mustalahti@gmail.com
muistiohjaaja Kristina Uotila puh. 044 730 5270, kristina.uotila@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

Sastamalan Muistikahvila täynnä jouluiloa!

Syyskauden viimeinen muistikahvila Sastamalassa kokoontui SPR:n Ystävänpirtillä 11.12.2018. Iloinen joulumieli täytti huonetilan ja tilaisuuden aloittivat juhlavasti saapuneet vieraat:

Tiernapojat tulivat ovesta ja Knihti kysyi: Saako tulla laulamaan? Saatuaan luvan käynnistyy vanha laulunäytelmä Oulun seudulta.

Hyvää iltaa, hyvää iltaa, itse kullekin säädylle.
Sekä isännill' että emännill', jokaiselle kuin talossa on.
Ja me toivotamm', ja me toivotamm', onnellista ja hyvää joulua.
Ja sitä taivaallista ystävyyttä, joka meidän kaikkemme ylitse käy.

Lämmin ja juhlallinen joulun odotus täytti kahvilakansan ajatukset, kotiin lähti iso joukko hyväntuulisia muistikahvilan kävijöitä.

Hyvää Joulua!