Sastamala

SASTAMALAN JA MOUHIJÄRVEN MUISTIKAHVILAT SEKÄ SASTAMALAN VERTAISRYHMÄ JATKAA SYYSKUUSSA EPIDEMIATILANTEEN SALLIESSA

Huhtikuussa Sastamalan Muistikahvilassa esiintyi laulaja-artisti Kaija Pietilä hanuristi Jussi Henttosen säestämänä.
Kaija Pietilä ja Sastamalan Muistikahvilan emäntä Seija Kuukka esittivät yhdessä kauniin dueton.

SASTAMALAN VERTAISRYHMÄ

Hopun palvelukeskuksessa, Unikko -ryhmätilassa, Lemmenpolku 8, Sastamala. Keskustelu- ja vertaisryhmä muistisairaille ja heidän läheisilleen.

kokoontuu kerran kuukaudessa:

• maanantaisin klo 17:00 - 18:30 syksyn ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin

Vapaaehtoistoimija Raija Mustalahti on mukana läheisten vertaistukiryhmässä, diagnoosin saaneiden ryhmässä vapaaehtoistoimija Maija Vilppala ja muistiohjaaja Kristina Uotila.

Lisätiedot:
Raija Mustalahti puh. 050 0836 171, raija.mustalahti@gmail.com
Kristina Uotila puh. 044 730 5270 tai kristina.uotila@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

SASTAMALAN MUISTIKAHVILA

Spr:n Ystävänpirtillä, Puistokatu 18, Sastamala.

Kokoontuu kerran kuukaudessa:

• tiistaisin klo 13-15 syksyn ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin

Muistikahvila on kaikille muistiasioista kiinnostuneille tarkoitettu avoin, "matalan kynnyksen" kahtaamispaikka. Olet tervetullut juttelemaan, kuulemaan ja kyselemään muistiin liittyvistä asioista! Muistikahvilassa muistijumppaa ja muuta mukavaa ohjelmaa järjestävät vapaaehtoistoimijat Seija ja Eija!

Lisätiedot: Seija Kuukka puh. 050 512 1608 seija.kuukka@kopteri.net

MOUHIJÄRVEN MUISTIKAHVILA

Mouhijärven OP, kokoustila, Uotsolantie 43 A, Mouhijärvi.

Kahvila toimii kerran kuukaudessa:

• klo 10:00 - 11:30 syksyn ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin

Kaikille avoin, ei ennakkoilmoittautumista.
Tule kuulemaan ja keskustelemaan muistiasioista!

Lisätiedot: Akseli Tuuri 050 431 9299, akseli.tuuri@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi