Virrat

VIRTAIN MUISTIKAHVILA JA VERTAISRYHMÄ JATKAA SYYSKUUSSA EPIDEMIATILANTEEN SALLIESSA

VERTAISRYHMÄ

päivätoiminnan tiloissa, Sipiläntie 3, Virrat (sisäänkäynti alapihan puolella).
Vertaisryhmä muistisairausdiagnoosin saaneille.

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin

• klo 10:00 - 11:30, syksyn ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin

Ryhmää ohjaa muistiohjaaja Eeva Tyrväinen.

Lisätiedot:
Muistiohjaaja Eeva Tyrväinen puh. 044 738 9373, eeva.tyrvainen@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi
Sairaanhoitaja AMK/Muistihoitaja Terja Kellomäki puh. 044 715 1390, terja.kellomaki@keiturinsote.fi

MUISTIKAHVILA VIRMUSKA

Kaupungintalo/kohtaamispaikka, Pääskyntie 4, Virrat.

Kerran kuukaudessa maanantaisin

• klo 14:00 - 15:30, syksyn ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin

Tule kahvittelemaan ja kuulemaan ajankohtaisista asioista!

Paikallisosasto suunnittelee toimintaa virtolaisten muistisairaiden ja heidän perheidensä tueksi. Uudet vapaaehtoiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Tervetuloa mukaan Virtain paikallisosastotoimintaan!

Lisätiedot:
Vapaaehtoistoimija Hilkka Heikkinen puh. 0400 697 343
Muistiohjaaja Eeva Tyrväinen puh. 044 738 9373, eeva.tyrvainen@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

Virtain aktiivinen paikallisosasto oli järjestelyjen takana ja tapahtuman aikaansaajana.
Muistikävelijät matkalla kohti liikuntahallia ja päätapahtumaa.
Pysy Pystyssä -jumppa laittoi osallistujat liikkumaan ja nostatti hymyn sekä punan osallistujien kasvoille!

Muistiviikkoa vietettiin 17.9-22.9.2018

Virtain paikallisosasto järjesti jälleen muistiviikon Muistikävelytapahtuman torstaina 20.9.2018. Liikuntatuokion lisäksi oli järjestetty muutakin ohjelmaa.

Muistiviikkoa vietettiin 21.9-27.9.2015

Virtain paikallisosaston kolmas Muistikävelytapahtuma perjantaina 25.9.2015 keräsi kävelijöitä runsaasti Virtain torille, josta lähdettiin pitkänä kulkueena kohti Virtain liikuntahallia. Tervehdyssanat lausui vt vanhustyönjohtaja Marika Lehtimäki, Virtain kappalainen Jukka Taskinen piti puheenvuoron, jossa käsitteli tämän vuoden ja muistiviikon teemaa "Oikeus hyvään elämään kotiympäristössä".   Fysioterapeutti Anu Maijala oli laatinut kattavan liikuntatuokion Muistikävelytapahtumaan osallistujille, huomioiden myös muistisairauden tuomat haasteet harjoitteissa.