Ylöjärvi

Ylöjärven Muistikahvila

Ylöjärven Muistikahvila toimii yhteistyössä Soppeensydämen Perjantaipiirin kanssa. Muistikahvila on kerran kuukaudessa perjantaisin klo 13-15 Soppeensydämen ikäihmisten toimitilassa (Rantajätkäntie 2, tule sisäpihan B-rapusta sisään). Muistikahvilan ohjaajana toimii sairaanhoitaja Heli Kulman.

Kevään 2018 kahvilapäivät:

• 20.4. Kelan kuntoutukset Ikaalisten Kylpylässä - Palvelupäällikkö Paula Virtanen, Ikaalisten kylpylä
  • 18.5. Ylöjärven paikallisosaston 10 -vuotisjuhla & Muistikahvilan päätösjuhla. Ohjelmassa juhlapuhe, Vintake -orkesterin musiikkia sekä kakkukahvit.

Tervetuloa!

Seuraa paikallislehden ilmoituksia!

Yhteyshenkilö:

Sairaanhoitaja Heli Kulman puh. 050 390 4622, heli.kulman@ylojarvi.fi

Muistiohjaaja Raita Lehtonen puh. 050 431 9299, raita.lehtonen@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

Muisti-illassa Ylöjärven terveyskeskuksessa (4.4.16) sekä Kurun Villenvintillä (11.4.16) keskusteltiin mm. muistinhuollosta ja ikääntymisen vaikutuksista muistiin

Pirkanmaan Muistyhdistys ry järjesti Ylöjärven paikallisosaston sekä Ylöjärven kunnan kanssa yhteistyössä kaksi muisti-iltaa. Illassa oli luennoimassa geriatrian erikoislääkäri Jukka Rönneikkö, mukana oli myös geriatrian poliklinikan sairaanhoitaja Heli Kulman sekä Muistiyhdistyksen toimijat.

Muisti-iltojen aikana kuultiin ja keskusteltiin muistinhuollosta, ikääntymisen vaikutuksista muistiin sekä muistioireista ja -sairauksista. Yleisöä tilaisuuksissa oli liikkeellä runsaasti, lämmin kiitos kaikille osallistuneille!

Geriatri Jukka Rönneikön luento Terveyskeskuksen Virta-salissa 4.4.2016