Ylöjärvi

KURUN, SIIVIKKALAN, VILJAKKALAN JA YLÖJÄRVEN MUISTIKAHVILAT
JATKAVAT SYYSKUUSSA EPIDEMIATILANTEEN SALLIESSA

KURUN MUISTIKAHVILA

Kurun kirjasto, Kauppatie 7-9, Kuru. Kaikille muistiasioista kiinnostuneille, avoin kohtaamispaikka. Olet tervetullut juttelemaan, kuulemaan ja kyselemään muistiin liittyvistä asioista.

kerran kuukaudessa torstaisin

• klo 13:00 - 14:30, syksyn ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin

Kahvilaan osallistuminen maksutonta, vapaaehtoinen kahviraha. Muutokset mahdollisia.

Lisätiedot: Muistiohjaaja Eeva Tyrväinen 044 738 9373, eeva.tyrvainen@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

SIIVIKKALAN MUISTIKAHVILA

Salorinteen seurakuntatalo, Siivikkalantie 76, Ylöjärvi. Kaikille muistiasioista kiinnostuneille, avoin kohtaamispaikka. Olet tervetullut juttelemaan, kuulemaan ja kyselemään muistiin liittyvistä asioista.

kerran kuukaudessa keskiviikkoisin

• klo 12:30 - 14:00, syksyn ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin

VILJAKKALAN MUISTIKAHVILA

Kyläpuoti ja -kahvila, Viljatie 8, Ylöjärvi. Kaikille muistiasioista kiinnostuneille, avoin kohtaamispaikka. Olet tervetullut juttelemaan, kuulemaan ja kyselemään muistiin liittyvistä asioista.

kerran kuukaudessa torstaisin

• klo 13:00-14:30, syksyn ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin

Kahvilaan osallistuminen maksutonta, vapaaehtoinen kahviraha. Muutokset mahdollisia.

YLÖJÄRVEN MUISTIKAHVILA

Emminkammarin Soppensydämen toimintatila, Rantajätkäntie 2 B 30, Ylöjärvi, sisäänkäynti sisäpihan B-rapusta. Avoin kohtaamispaikka kaikille muistiasioista kiinnostuneille. Tule juttelemaan, kuulemaan ja kyselemään muistiin liittyvistä asioista!

Kahvila kokoontuu kerran kuukaudessa perjantaisin

• klo 13:00 - 14:30, syksyn ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin

Tervetuloa!

Lisätiedot: muistiohjaaja Eeva Tyrväinen puh. 044 738 9373

Muisti-illassa Ylöjärven terveyskeskuksessa (4.4.16) sekä Kurun Villenvintillä (11.4.16) keskusteltiin mm. muistinhuollosta ja ikääntymisen vaikutuksista muistiin

Pirkanmaan Muistyhdistys ry järjesti Ylöjärven paikallisosaston sekä Ylöjärven kunnan kanssa yhteistyössä kaksi muisti-iltaa. Illassa oli luennoimassa geriatrian erikoislääkäri Jukka Rönneikkö, mukana oli myös geriatrian poliklinikan sairaanhoitaja Heli Kulman sekä Muistiyhdistyksen toimijat.

Muisti-iltojen aikana kuultiin ja keskusteltiin muistinhuollosta, ikääntymisen vaikutuksista muistiin sekä muistioireista ja -sairauksista. Yleisöä tilaisuuksissa oli liikkeellä runsaasti, lämmin kiitos kaikille osallistuneille!

Geriatri Jukka Rönneikön luento Terveyskeskuksen Virta-salissa 4.4.2016