Ylöjärvi

KESKUSTELURYHMÄ LÄHEISILLE JOIDEN MUISTISAIRAS
ON SIIRTYNYT KODIN ULKOPUOLISEEN HOITOON

Keskustellaan ryhmässä esiin nousevista asioista. Etsitään keinoja omien voimavarojen ylläpitämiseen ja arjen rikastuttamiseen. Tehdään Kokeva-hankkeen harjoituksia, joiden avulla voidaan lisätä mielekkäitä hetkiä muistisairauden myöhempiin viheisiin. Vertaistuki ja keskustelut ovat tärkeä osa ryhmien sisältöä.

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa Tiuravuoren palvelukeskuksen Tiurankammarissa Kuusistontie 3, Ylöjärvi.
Syksyn kokoontumiset aina klo 10 - 11.30 seuraavina päivinä:

4.12.2019

Suljettuun ryhmään otetaan enintään 8 henkilöä.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
muistiohjaaja Eeva Tyrväinen puh. 044 738 9373.

Ylöjärven muistikahvila

Emminkammarin Soppensydämen toimintatilassa, (Rantajätkäntie 2 B 30, Ylöjärvi, sisäänkäynti sisäpihan B-rapusta), avoin kohtaamispaikka kaikille muistiasioista kiinnostuneille. Tule juttelemaan, kuulemaan ja kyselemään muistiin liittyvistä asioista! Kahvila kokoontuu kerran kuukaudessa perjantaisin klo 13 - 14.30.

Kevään 2020 kahvilapäivät:

• 17.1. Verenpaine ja oman arjen valinnat, Medeia Häkkilä Tampereen Sydänyhdistys ry
  • 7.2. Taloudelliset etuudet, Eeva Tyrväinen Pirkanmaan Muistiyhdistys ry
  • 6.3. Hyvä mieli - parempi muisti, Kirsi Mustonen Pirkanmaan Muistiyhdistys ry
  • 3.4. Ravinto vaikuttaa vireystilaan, muistiin ja mielialaan, Eeva Tyrväinen Pirkanmaan Muistiyhdistys ry
  • 8.5. "Kevätsää lämmittää", Eeva Tryväinen Pirkanmaan Muistiyhdistys ry

Tervetuloa!
Kahvilaan osallistuminen maksutonta, vapaaehtoinen kahviraha. Muutokset mahdollisia.

Lisätiedot: muistiohjaaja Eeva Tyrväinen 044 738 9373

Tervetuloa Kurun muistikahvilaan!

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille, avoin kohtaamispaikka Kurun kirjastossa, (Kauppatie 7-9, Kuru), kerran kuukaudessa torstaisin, aina klo 13 - 14.30. Olet tervetullut juttelemaan, kuulemaan ja kyselemään muistiin liittyvistä asioista.

• 23.1. Ravinto vaikuttaa vireystilaan, muistiin ja mielialaan, Eeva Tyrväinen
  • 20.2. Uni ja palutuminen, Laura Sarkonsalo
  • 19.3. Voimaannuttava vuorovaikutus, Hillervo Pohjavirta
  • 16.4. Taloudelliset etuudet ikääntyville, Eeva Tyrväinen

Lisätiedot:
Muistiohjaaja Eeva Tyrväinen 044 738 9373, eeva.tyrvainen@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

Tervetuloa Siivikkalan muistikahvilaan!

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille, avoin kohtaamispaikka Salorinteen seurakuntatalolla, (Siivikkalantie 76, Ylöjärvi) kevään 2020 kahtena keskiviikkona klo 12:30 - 14:00. Olet tervetullut juttelemaan, kuulemaan ja kyselemään muistiin liittyvistä asioista.

Kevään kahvilapäivät aiheineen:

• 12.2.2020 Ravinto vaikuttaa vireystilaan, muistiin ja mielialaan, Eeva Tyrväinen
  • 22.4.2020 Taloudelliset etuudet ikääntyville, Eeva Tyrväinen

Tervetuloa Viljakkalan muistikahvilaan!

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille, avoin kohtaamispaikka Kyläpuoti ja -kahvilan tiloissa, (Viljatie 8, Ylöjärvi) kerran kuukaudessa torstaisin, aina klo 9.00 - 10.30  Olet tervetullut juttelemaan, kuulemaan ja kyselemään muistiin liittyvistä asioista.

• 23.1. Ravinto vaikuttaa vireystilaan, muistiin ja mielialaan, Eeva Tyrväinen
  • 20.2. Uni ja palutuminen, Laura Sarkonsalo
  • 19.3. Voimaannuttava vuorovaikutus, Hillervo Pohjavirta
  • 16.4. Taloudelliset etuudet ikääntyville, Eeva Tyrväinen

Kahvilaan osallistuminen maksutonta, omakustanteinen kahvi. Muutokset mahdollisia.