Ylöjärvi

Ylöjärven muistikahvila

Emminkammarin Soppensydämen toimintatilassa, (Rantajätkäntie 2 B 30, Ylöjärvi, sisäänkäynti sisäpihan B-rapusta), avoin kohtaamispaikka kaikille muistiasioista kiinnostuneille. Tule juttelemaan, kuulemaan ja kyselemään muistiin liittyvistä asioista! Kahvila kokoontuu kerran kuukaudessa perjantaisin klo 13 - 14.30.

Kevään 2020 kahvilapäivät:

• 17.1. Verenpaine ja oman arjen valinnat, Medeia Häkkilä Tampereen Sydänyhdistys ry
  • 7.2. Taloudelliset etuudet, Eeva Tyrväinen Pirkanmaan Muistiyhdistys ry
  • 6.3. Hyvä mieli - parempi muisti, Kirsi Mustonen Pirkanmaan Muistiyhdistys ry
  • 3.4. Ravinto vaikuttaa vireystilaan, muistiin ja mielialaan, Eeva Tyrväinen Pirkanmaan Muistiyhdistys ry
  • 8.5. "Kevätsää lämmittää", Eeva Tryväinen Pirkanmaan Muistiyhdistys ry

Tervetuloa!
Kahvilaan osallistuminen maksutonta, vapaaehtoinen kahviraha. Muutokset mahdollisia.

Lisätiedot: muistiohjaaja Eeva Tyrväinen 044 738 9373

Tervetuloa Kurun muistikahvilaan!

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille, avoin kohtaamispaikka Kurun kirjastossa, (Kauppatie 7-9, Kuru), kerran kuukaudessa torstaisin, aina klo 13 - 14.30. Olet tervetullut juttelemaan, kuulemaan ja kyselemään muistiin liittyvistä asioista.

• 23.1. Ravinto vaikuttaa vireystilaan, muistiin ja mielialaan, Eeva Tyrväinen
  • 20.2. Uni ja palautuminen, Laura Sarkonsalo
  • 19.3. Voimaannuttava vuorovaikutus
  • 16.4. Taloudelliset etuudet ikääntyville, Eeva Tyrväinen

Lisätiedot:
Muistiohjaaja Eeva Tyrväinen 044 738 9373, eeva.tyrvainen@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

Tervetuloa Siivikkalan muistikahvilaan!

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille, avoin kohtaamispaikka Salorinteen seurakuntatalolla, (Siivikkalantie 76, Ylöjärvi) kevään 2020 kahtena keskiviikkona klo 12:30 - 14:00. Olet tervetullut juttelemaan, kuulemaan ja kyselemään muistiin liittyvistä asioista.

Kevään kahvilapäivät aiheineen:

• 12.2.2020 Ravinto vaikuttaa vireystilaan, muistiin ja mielialaan, Eeva Tyrväinen
  • 22.4.2020 Taloudelliset etuudet ikääntyville, Eeva Tyrväinen

Tervetuloa Viljakkalan muistikahvilaan!

Kaikille muistiasioista kiinnostuneille, avoin kohtaamispaikka Kyläpuoti ja -kahvilan tiloissa, (Viljatie 8, Ylöjärvi) kerran kuukaudessa torstaisin, aina klo 9.00 - 10.30  Olet tervetullut juttelemaan, kuulemaan ja kyselemään muistiin liittyvistä asioista.

• 23.1. Ravinto vaikuttaa vireystilaan, muistiin ja mielialaan, Eeva Tyrväinen
  • 20.2. Uni ja palautuminen, Laura Sarkonsalo
  • 19.3. Voimaannuttava vuorovaikutus
  • 16.4. Taloudelliset etuudet ikääntyville, Eeva Tyrväinen

Kahvilaan osallistuminen maksutonta, omakustanteinen kahvi. Muutokset mahdollisia.