Tampereen Muistikahvila

Tampereen muistikahvila on kaikille avoin tilaisuus. Nimensä mukaisesti Muistikahvilassa on tarjolla kahvia ja asiantuntijan pitämä alustus kulloisestakin aiheesta. Kahvila on avoinna  kuukauden viimeisenä perjantaina  klo 12-14 yhdistyksen toimitiloissa osoitteessa Hammareninkatu 7 3. krs, 33100 Tampere.

Ohjelmamuutokset mahdollisia. Huolehdimme osallistujien turvaväleistä ja hygieniaohjeistuksesta. Tilaisuuteen otetaan rajallinen määrä osallistujia.

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan erilaisista aiheista!

Muistikahvilan ohjelma 2021:

• 20.10. Muistisairaan ihmisen hyvä hoito, terveystieteiden tohtori, kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen (videoyhteydellä)
  • 26.11. Muistisairaan hyvinvointi oikeudellisesta näkökulmasta, vahuusoikeuden yliopisto-opettaja, Henna Nikumaa, ItäSuomen yliopisto

Ennakkoilmoittautumiset paikan päälle tai etäyhteyden kautta muutamaa päivää aiemmin toimistoon puh. 044 099 0166 tai toimisto@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi.

Psykiatrian erikoislääkäri Reijo Laitinen luennoi muistikahvilan yleisölle.