Ammattilaisille

Lupa yhteystietojen luovuttamiseen Muistiyhdistyksen yhteydenottoa varten

• Lomake on tehty helpottamaan ammattilaisten työtä muistisairaiden ja omaisten ohjaamiseksi yhdistyksen toiminnan pariin.
  • Pyydämme teitä postittamaan tulostetun asiakkaan yhteystiedoilla ja allekirjoituksella varustetun lomakkeen meille yhdistykseen. Kerrottehan lomakkeessa myös lähettävän tahon nimen.

Lomakkeen saatuamme otamme yhteyttä muistisairaaseen/omaiseen ja kerromme toiminnastamme.

Tulostettava lomake pdf-muodossa

Yhdistys järjestää:

• tieto- ja virkistyskursseja sekä ensitieto- ja muisti-iltoja
  • erilaisia ryhmiä sairastuneille sekä omaisille
  • henkilökohtaista neuvontaa ja ohjausta henkilökohtaisesti, puhelimitse sekä sähköpostin välityksellä
  • teemme myös muistitestejä ja ohjaamme asiakkaan tarvittaessa eteenpäin

Otamme mielellämme vastaan yhteistyötahoiltamme ehdotuksia toimintamme, palveluiden sekä yhteistyön kehittämiseksi. Olemme myös mielellämme mukana erilaisissa kehityshankkeissa muistisairaiden ja omaisten palveluiden parantamiseksi.

Ottakaa yhteyttä joko puhelimitse 050 463 4295 tai sähköpostitse teija.siipola@saunalahti.fi niin voimme sopia tapaamisesta ja viedä asioita yhdessä eteenpäin.

LUPA YHDISTYKSELLE OTTAA YHTEYS

Suostun tietojeni tallentamiseen yhdistyksen rekisteriin.

Tiedot ovat luottamuksellisia.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.