Ammattilaisille

MUISTISAIRAAN PSYKOTERAPEUTTINEN HOITO JA HOIVA

Pirkanmaan Muistiyhdistys ry järjestää yhteistyössä Suhteessa Oy:n Sanna Aavaluoman kanssa
Muistisairaan psykoterapeuttinen hoito ja hoiva -koulutuksen syksyllä 2020.

Koulutus on tarkoitettu työssään muistisairaita ja heidän läheisiään kohtaaville.

Lisätietoa tästä.

Lupa yhteystietojen luovuttamiseen Muistiyhdistyksen yhteydenottoa varten

• Lomake on tehty helpottamaan ammattilaisten työtä muistisairaiden ja omaisten ohjaamiseksi yhdistyksen toiminnan pariin.
  • Pyydämme teitä postittamaan tulostetun asiakkaan yhteystiedoilla ja allekirjoituksella varustetun lomakkeen meille yhdistykseen. Kerrottehan lomakkeessa myös lähettävän tahon nimen.

Lomakkeen saatuamme otamme yhteyttä muistisairaaseen/läheiseen ja kerromme toiminnastamme.

Tulostettava lomake pdf-muodossa

Yhdistys järjestää:

• tieto- ja vertaiskursseja sekä muisti-iltoja
  • erilaisia ryhmiä sairastuneille sekä omaisille
  • henkilökohtaista neuvontaa ja ohjausta henkilökohtaisesti, puhelimitse sekä sähköpostin välityksellä
  • teemme myös muistitestejä ja ohjaamme asiakkaan tarvittaessa eteenpäin

Otamme mielellämme vastaan yhteistyötahoiltamme ehdotuksia toimintamme, palveluiden sekä yhteistyön kehittämiseksi. Olemme myös mielellämme mukana erilaisissa kehityshankkeissa muistisairaiden ja omaisten palveluiden parantamiseksi.

Ottakaa yhteyttä joko puhelimitse 050 463 4295 tai sähköpostitse teija.siipola@saunalahti.fi niin voimme sopia tapaamisesta ja viedä asioita yhdessä eteenpäin.

YHTEYDENOTTOLUPA

Pirkanmaan Muistiyhdistys ry:n edustaja saa ottaa minuun yhteyttä ja kertoa toiminnasta. Yhteydenotto ei velvoita minua mihinkään. Palvelu on maksutonta.

Suostun tietojeni tallentamiseen yhdistyksen rekisteriin.

Asiakas on antanut suullisen suostumuksen yhteydenottoon.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.