Liity jäseneksi

Tällä lomakkeella liityt Pirkanmaan Muistiyhdistys ry:n jäseneksi. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa muistiasioista kiinnostunut.

Jäsenedut

• Muistiliiton jäsenyys ja edut
  • Pirkanmaan Pääasiat -lehden sekä valtakunnallisen Muistilehden neljä kertaa vuodessa
  • alennuksia esim. kursseista ja testeistä
  • tietoa sairaudesta ja sen hoidosta
  • mahdollisuuden vertaistukeen
  • mahdollisuuden osallistua tilaisuuksiin ja tapahtumiin
  • mahdollisuuden vaikuttaa ja osallistua palveluiden kehittämiseen
  • mahdollisuuden juristin ja lääkärin puhelinneuvontaan sekä psykoterapeutin palveluihin jäsenhintaan.

Jäsenmaksu vuonna 2020 on 20€/henkilöjäsen, 50€/yhteisöjäsen.

Voit liittyä jäseneksi myös tämän linkin kautta.

Jäsen voi milloin tahansa perua suostumuksensa ottamalla yhteyttä yhdistykseen tai Muistiliittoon.

Jäsentietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista saat tietoa jäsenrekisterin tietosuojaselosteesta, jota voit kysyä jäsenyhdistyksestäsi.

Liity jäseneksi -lomake

Jäsentiedot