Jäsenille

VALTAKUNNALLISET JÄSENEDUT

Muistiliitto neuvottelee vielä vuoden 2022 eduista. Valtakunnalliset jäsenedut ovat lunastettavissa internetissä, osa myös puhelimitse. Lisätiedot jäsenetujen lunastamisesta saat Muisti-lehdestä tai toimistosta
puh. 044 099 0166, toimisto@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

MUISTIYHDISTYKSEN JÄSENEDUT

KEVÄTRETKI ANNE MATTILAN TAIDEKAHVILAAN MA 16.5.2022

Taidekahvilassa Karviassa pääset tutustumaan Annen maalauksiin, joita on alueella noin 100 kappaletta. Taidekahvilan alueella on 15 erilaista rakennusta, jossa jokaisessa pääset tutustumaan taiteeseen sekä runoihin. Taidepolku metsässä on pituudeltaan noin 700 metriä ja sieltä löytyy mm. pieni, sinisenlinnun pyhäkkö.

Alueella on 5 erilaista myymälää: taide-, pitsi-, takorauta-, sisustus- ja vaatemyymälä.

Kahvila on avoinna vain meille!

Retkiohjelma:

• lähtö Tampereen Keskustorilta, Vanhan kirkon edestä klo 10.00
    tilausliikenne Mattilan hienolla bussilla
  • ruokailu seisovasta pöydästä
  • näyttelyyn tutustuminen
  • Anne Mattilan konsertti
  • kakkukahvit
  • paluu Tampereelle klo 18.30

Hinta: 80 € / hlö / jäsen, 100 € / hlö / ei jäsen. Sisältää kuljetuksen Tampere-Karvia-Tampere, buffetruokailun, näyttelyn, konsertin ja kakkukahvit.

Sitovat ilmoittautumiset 14.4.2022 mennessä toimistoon puh. 044 099 0166 tai toimisto@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

Lisätiedot:
Matkanjohtaja Ulla Viitanen puh. 040 578 0930

Mukaan bussiin mahtuu 60 hlöä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittaudu pian!