Henkilökunta

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

Teija Siipola

Toiminnanjohtaja KTM

Toiminnanjohtaja vastaa yhdessä hallituksen kanssa yhdistyksen toiminnasta, taloudesta ja kehittämisestä.

Kirsi Mustonen

Projektivastaava,  sairaanhoitaja YAMK

KOKEVA - Hankkeen koordinointi, seuranta ja raportointi, yhteistyö eri toimijoiden kanssa.

Tuija Koponen

Tukihenkilötoiminnasta vastaava TtM, sairaanhoitaja

MUISTILUOTSI - Vastaa vapaaehtoistoiminnan tukemisesta ja kehittämisestä sekä vapaaehtoisten kouluttamisesta. Osallistuu yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen asiakkaille ja yhteistyötahoille. Vastaa työikäistoiminnasta.

Laura Sarkonsalo

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, sosionomi AMK

MUISTILUOTSI - Vastaa vapaaehtoistoiminnan tukemisesta ja kehittämisestä sekä vapaaehtoisten kouluttamisesta. Osallistuu yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen asiakkaille ja yhteistyötahoille. Vastaa työikäistoiminnasta.

Hillervo Pohjavirta

Projektityöntekijä, YTM, KM

KOKEVA - hanke, Kognitiota tukevien harjoitteiden kehittäminen, omaisten ja vapaaehtoisten tuki ja ohjaus, kouluttaminen.

Eeva Tyrväinen

Muistiohjaaja, sosionomi AMK, lähihoitaja

MUISTILUOTSI - Vastaa paikallisosastotoiminnasta Huittisissa, Ruovedellä, Virroilla ja Ylöjärvellä sekä omaistyöstä ja sen kehittämisestä, ryhmänohjauksesta ja toiminnanohjausjärjestelmästä. Osallistuu yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen asiakkaille ja yhteistyötahoille. puh. 044 738 9373

Akseli Tuuri

Muistiohjaaja, geronomi AMK

MUISTILUOTSI - Vastaa paikallisosastotoiminnasta Lempäälässä, Nokialla, Mouhijärvellä, Pirkkalassa ja Vesilahdessa. Vastaa ryhmänohjauksesta, luennoista ja yhteydenottolupa asioista. Osallistuu yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen asiakkaille ja yhteistyötahoille.

Marjo Haavisto

Muistiohjaaja, lähihoitaja/muistihoitaja

MUISTILUOTSI - Vastaa paikallisosastotoiminnasta itä-Pirkanmaalla, sekä ryhmänohjauksesta Tampereella ja maakunnassa. Osallistuu yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen asiakkaille ja yhteistyötahoille.

Kristina Uotila

Muistiohjaaja, lähihoitaja/muistihoitaja, geronomi AMK

MUISTILUOTSI - Vastaa paikallisosastotoiminnasta länsi-Pirkanmaalla, sekä ryhmänohjauksesta Tampereella ja maakunnassa. Osallistuu yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen asiakkaille ja yhteistyötahoille.

Marjukka Niemenmaa

Toimistosihteeri, merkonomi/painopinnanvalmistaja

Vastaa toimisto- ja jäsensihteerin tehtävistä sekä avustavista taloushallinnon tehtävistä. Osallistuu tiedotusmateriaalin tuottamiseen ja tiedottamiseen asiakkaille ja yhteistyötahoille.