Henkilökunta

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi ja toimiston puhelin 044 099 0166 ja sähköposti: toimisto@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

 

Teija Siipola

Toiminnanjohtaja KTM

Toiminnanjohtaja vastaa yhdessä hallituksen kanssa yhdistyksen toiminnasta, taloudesta ja kehittämisestä.
puh. 050 463 4295

Kirsi Mustonen

Projektivastaava,  sairaanhoitaja YAMK

KOKEVA - Hankkeen koordinointi, seuranta ja raportointi, yhteistyö eri toimijoiden kanssa.
puh. 050 301 0418

 

Tuija Koponen

Tukihenkilötoiminnasta vastaava TtM, sairaanhoitaja

MUISTILUOTSI - Vastaa vapaaehtoistoiminnan tukemisesta ja kehittämisestä sekä vapaaehtoisten kouluttamisesta. Osallistuu yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen asiakkaille ja yhteistyötahoille. Vastaa työikäistoiminnasta.
puh. 050 360 5224

Laura Sarkonsalo 

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, sosionomi AMK
 

MUISTILUOTSI - Vastaa vapaaehtoistoiminnan tukemisesta ja kehittämisestä sekä vapaaehtoisten kouluttamisesta. Osallistuu yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen asiakkaille ja yhteistyötahoille. Vastaa työikäistoiminnasta.
puh. 044 774 5866

 

Eeva Tyrväinen

Muistiohjaaja, sosionomi AMK, lähihoitaja

MUISTILUOTSI - Vastaa paikallisosastotoiminnasta Huittisissa, Ruovedellä, Virroilla ja Ylöjärvellä sekä omaistyöstä ja sen kehittämisestä, ryhmänohjauksesta ja toiminnanohjausjärjestelmästä. Osallistuu yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen asiakkaille ja yhteistyötahoille. puh. 044 738 9373

 

Akseli Tuuri

Muistiohjaaja, geronomi AMK

MUISTILUOTSI - Vastaa paikallisosastotoiminnasta Lempäälässä, Nokialla, Mouhijärvellä, Pirkkalassa ja Vesilahdessa. Vastaa ryhmänohjauksesta, luennoista ja yhteydenottolupa asioista. Osallistuu yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen asiakkaille ja yhteistyötahoille.
puh. 050 431 9299


 

Marjo Haavisto

Muistiohjaaja, lähihoitaja/muistihoitaja

MUISTILUOTSI - Vastaa paikallisosastotoiminnasta itä-Pirkanmaalla, sekä ryhmänohjauksesta Tampereella ja maakunnassa. Osallistuu yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen asiakkaille ja yhteistyötahoille.
puh. 050 330 8515

Kristina Uotila

Muistiohjaaja, lähihoitaja/muistihoitaja, geronomi AMK

MUISTILUOTSI - Vastaa paikallisosastotoiminnasta länsi-Pirkanmaalla, sekä ryhmänohjauksesta Tampereella ja maakunnassa. Osallistuu yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen asiakkaille ja yhteistyötahoille.
puh. 044 730 5270

Marjukka Niemenmaa

Toimistosihteeri, merkonomi/painopinnanvalmistaja

Vastaa toimisto- ja jäsensihteerin tehtävistä sekä avustavista taloushallinnon tehtävistä. Osallistuu tiedotusmateriaalin tuottamiseen ja tiedottamiseen asiakkaille ja yhteistyötahoille.
puh. 044 099 0166.