Ilmoittautuminen yksinäisille suunnattuun toimintaan

Oletko yksin asuva ja yksinäisyyttä kokeva muistisairas? Yhdistyksessämme käynnistyi "Yksinäisyydestä yhteyteen" hanke, jonka tavoitteena on vähentää ja ennaltaehkäistä muistisairaiden yksinäisyyttä ja vahvistaa heiän sosiaalista verkostoaan yksilö- ja ryhmätoiminnan avulla sekä lähipiiriä tukemalla.

Jos kiinnostuit ja halua tukea, täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä. Myös läheiset voivat ilmoittaa yksinäisiä muistisairaita lomakkeen kautta toimintaan mukaan. Jos ilmoitat tuen tarpeessa olevasta läheisestä tai tuttavasta, kysythän ystävällisesti häneltä lupaa yhteydenottoon! Lähettaessäsi lomakkeen suostut tietojen tallentamiseen muistiyhdistyksen rekisteriin. Tietoja ei luovuteta ulkopuoliseen käyttöön.