Ryhmätoiminta Tampereella

Ryhmätoiminta Tampereella on toistaiseksi peruttu. Etäryhmistä lisätietoa ohjaajilta tai toimistosta.

Tampereella toimivia työntekijöiden ohjaamia muistisairaiden ja läheisten vertaisryhmiä. Ryhmät kokoontuvat pääsääntöisesti joka toinen viikko ja ne on suunnattu sairauden eri vaiheisiin huomioiden kunkin ryhmän erityistarpeet ja toiveet. Tampereella kokoontuu sairastuneiden ryhmien kanssa yhtäaikaisesti neljä läheisten ryhmää. Sivuvalikosta löytyvät erikseen ryhmät sairastuneille, läheisille sekä työikäisille.

Ohjelmamuutokset mahdollisia. Huolehdimme osallistujien turvaväleistä ja hygieniaohjeistuksesta.

Huom! Poikkeusolojen vuoksi ryhmiin ennakkoilmoittautuminen.

Kevätkausi tammi-toukokuu
Syyskausi syys-joulukuu

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Pirkanmaan Muistiyhdistys ry
Hammareninkatu 7, 3. krs, 33100 TAMPERE
puh. 044 099 0166, sähköposti: toimisto@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

UUSI AIVOTERVEYSRYHMÄ ETÄNÄ

Tule mukaan edistämään aivojesi hyvinvointia!
Ryhmässä käsitellään erilaisia aivoterveyttä edistäviä teemoja, kuten elintapoja sekä tehdään aivojumppaa. Ryhmä toteutuu etänä TEAMS:N kautta. Osallistuminen on helppoa: saat osallistumislinkin sähköpostiisi.

Ryhmän kokoontumiset: 15.3., 18.3., 22.3., 25.3., 29.3. ja 1.4.2021 klo 17:00 - 18:30

Ilmoittautumiset: puh. 044 774 5866 tai laura.sarkonsalo@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

Tampere. Finland.