Ylöjärvi

Ohjelmamuutokset mahdollisia.

YLÖJÄRVEN MUISTIKAHVILA

Emminkammarin Soppensydämen toimintatila, Rantajätkäntie 2 B 30, Ylöjärvi, sisäänkäynti sisäpihan B-rapusta. Avoin kohtaamispaikka kaikille muistiasioista kiinnostuneille. Tule juttelemaan, kuulemaan ja kyselemään muistiin liittyvistä asioista!

Kahvila kokoontuu kerran kuukaudessa perjantaisin klo 13:00 - 14:30

• 4.3. Ajattele aivojasi kehitä muistiasi
  • 1.4. Ei yksi pääsky kesää tee - sanontoja, aforismeja ja tarinoita keväästä
  • 6.5. Jo joutui armas aika ja suvi suloinen

Tervetuloa!
Kahvilaan osallistuminen maksutonta, ei kahvitusta. Muutokset mahdollisia.

Lisätiedot: muistiohjaaja Eeva Tyrväinen puh. 044 738 9373

KURUN MUISTIKAHVILA

Kurun lähitori, Kisatie 1, Kuru. Kaikille muistiasioista kiinnostuneille, avoin kohtaamispaikka. Olet tervetullut juttelemaan, kuulemaan ja kyselemään muistiin liittyvistä asioista.

kerran kuukaudessa torstaisin klo 13:00 - 14:30

• 10.2. Ikääntyvä teknologian kehityksen keskellä - mitä ihmettä se ikäteknologia oikein on?
  • 10.3. Ajattele aivojasi kehitä muistiasi
  • 28.4. Ei yksi pääsky kesää tee - sanontoja, aforismeja ja tarinoita keväästä
  • 12.5. Jo joutui armas aika ja suvi suloinen

Lisätiedot: Muistiohjaaja Eeva Tyrväinen 044 738 9373, eeva.tyrvainen@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

SIIVIKKALAN MUISTIKAHVILA

Salorinteen seurakuntatalo, Siivikkalantie 76, Ylöjärvi. Kaikille muistiasioista kiinnostuneille, avoin kohtaamispaikka. Olet tervetullut juttelemaan, kuulemaan ja kyselemään muistiin liittyvistä asioista.

kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13:00 - 14:30

• 9.2. Ikääntyvä teknologian kehityksen keskellä - mitä ihmettä se ikäteknologia oikein on?
  • 9.3. Ajattele aivojasi kehitä muistiasi
  • 6.4. Ei yksi pääsky kesää tee - sanontoja, aforismeja ja tarinoita keväästä
  • 11.5. Jo joutui armas aika ja suvi suloinen

Geriatri Jukka Rönneikön luento Terveyskeskuksen Virta-salissa 4.4.2016.
Geriatri Jukka Rönneikön luento Terveyskeskuksen Virta-salissa 4.4.2016