Orivesi

Ohjelmamuutokset mahdollisia. Huolehdimme osallistujien turvaväleistä ja hygieniaohjeistuksesta.

VERTAISRYHMÄ

Laulumajalla, Koulutie 20, Orivesi. Vertaisryhmät muistisairausdiagnoosin saaneille ja heidän läheisilleen.
Kokoontuu kerran kuukaudessa, klo 14:00 - 15:30, syyskauden kokoontumiset, torstait:

• 22.9. Minun ääneni -hanke vieraana: Tutustutaan hauskoihin ja toimiviin muistin kuntoutuskeinoihin musiikin avulla.
  • 20.10., 17.11., 15.12.

Lisätiedot: Muistiohjaaja Susanne Lempinen puh. 050 330 8515 tai susanne.lempinen@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

Olet tervetullut mukaan toimintaan osallistumaan ja vaikuttamaan Orivedellä ja ympäristökunnissa.

Seuraa paikallislehden ilmoittelua.
Ota rohkeasti yhteyttä ja tule iloiseen joukkoomme mukaan.

Yhteyshenkilöt:
Muistiohjaaja Susanne Lempinen
puh. 050 330 8515 susanne.lempinen@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

Jouko Väisänen puh. 041 507 4125 jouko.vaisanen@saunalahti.fi

Välit muista. Muistiliitto.

ORIVEDELLE PERUSTETTIIN YHDISTYKSEN 14. ALAOSASTO

Pirkanmaan Muistiyhdistys ja Oriveden kaupunki järjestävät yhteistyönä Muisti-illan 23.10.2013  Oriveden Palvelutalolla. Tilaisuuteen osallistui runsaat 80 kuulijaa

Muisti-illassa lääkäri Riikka Talonpoika kertoi yleistä muistisairauksista ja Oriveden vs. palvelualuejohtaja Terhi Kallonen kertoi muistipotilaiden hoidosta Orivedellä. Onninkodin toimintaa esitteli Sarianna Kilpi.

Illan päätteeksi pidettiin Oriveden alaosaston perustamiskokous. Orivedelle on jo pitkään toivottu muistisairaille ja heidän omaisille tietoa, tukea ja toimintaa oman kunnan alueelta.