Orivesi

Vertaisryhmä jatkaa tammikuussa 2021 epidemiatilanteen salliessa.

Ohjelmamuutokset mahdollisia. Huolehdimme osallistujien turvaväleistä ja hygieniaohjeistuksesta.

MUISTIRYHMÄ

Kultavuoren Laulumajalla, Koulutie 20, Orivesi. Vertaisryhmä muistisairausdiagnoosin saaneille ja heidän läheisilleen.
Kokoontuu kerran kuukaudessa:

• to 10.12.2020 klo 14:00 - 15:30 PERUTTU!!!

Lisätiedot: Marjo Haavisto puh. 050 330 8515 tai marjo.haavisto@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

Olet tervetullut mukaan toimintaan osallistumaan ja vaikuttamaan Orivedellä ja ympäristökunnissa.

Seuraa paikallislehden ilmoittelua.
Ota rohkeasti yhteyttä ja tule iloiseen joukkoomme mukaan.

Yhteyshenkilöt:
Muistiohjaaja Marjo Haavisto
puh. 050 330 8515 marjo.haavisto@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi
Jouko Väisänen puh. 041 507 4125 jouko.vaisanen@saunalahti.fi

Välit muista. Muistiliitto.

ORIVEDELLE PERUSTETTIIN YHDISTYKSEN 14. ALAOSASTO

Pirkanmaan Muistiyhdistys ja Oriveden kaupunki järjestävät yhteistyönä Muisti-illan 23.10.2013  Oriveden Palvelutalolla. Tilaisuuteen osallistui runsaat 80 kuulijaa

Muisti-illassa lääkäri Riikka Talonpoika kertoi yleistä muistisairauksista ja Oriveden vs. palvelualuejohtaja Terhi Kallonen kertoi muistipotilaiden hoidosta Orivedellä. Onninkodin toimintaa esitteli Sarianna Kilpi.

Illan päätteeksi pidettiin Oriveden alaosaston perustamiskokous. Orivedelle on jo pitkään toivottu muistisairaille ja heidän omaisille tietoa, tukea ja toimintaa oman kunnan alueelta.