Ruovesi

Muistikahvila ja vertaisryhmä jatkavat tammikuussa 2021 epidemiatilanteen salliessa.

Ohjelmamuutokset mahdollisia. Huolehdimme osallistujien turvaväleistä ja hygieniaohjeistuksesta.

MUISTIKAHVILA

LähitoriAleksiinassa, Urheilutie 1, Ruovesi. Kahvila on kaikille avoin, ei ennakkoilmoittautumista. Kahvilassa kuullaan ja keskustellaan muistiin liittyvistä asioista, puhutaan osallistujia kiinnostavista aiheista sekä tavataan vanhoja ja uusia tuttuja. Vapaaehtoinen kahviraha.

Kahvila toimii kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 14:00 - 15:30

Tervetuloa mukaan!

Seuraa ilmoitustauluja sekä paikallislehden ilmoituksia!

Paikallisosaston yhteyshenkilö: Ritva Stenlund puh. 040 508 9649

KESKUSTELURYHMÄ LÄHEISILLE

SPR:n toimitupa, Honkalantie 10, Ruovesi. Vertaisryhmä muistisairausdiagnoosin saaneiden läheisille, jotka kokevat tarvitsevansa tietoa/tukea ja haluavat jakaa kokemuksiaan ryhmässä.

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa torstaisin klo 10:00 - 11:30

• 28.1.
  • 25.2.
  • 25.3.
  • 22.4.

Ryhmätoiminta on maksutonta, vapaaehtoinen kahviraha.

Marraskuun kahvilassa Hillervo Pohjavirta puhui muistisairaan kohtaamisesta.

Lisätiedot:
Muistiohjaaja Eeva Tyrväinen puh. 044 738 9373, eeva.tyrvainen@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi
Muistihoitaja Terhi Lahtinen puh. 044 787 1366, terhi.lahtinen@keiturinsote.fi