Sastamala

Sastamalan keskustan muistikahvila on tauolla syksyn ajan. Sastamalan vertaisryhmä ja Mouhijärven muistikahvila jatkavat tammikuussa 2021 epidemiatilanteen salliessa.

Ohjelmamuutokset mahdollisia. Huolehdimme osallistujien turvaväleistä ja hygieniaohjeistuksesta.

SASTAMALAN VERTAISRYHMÄ

SPR;n Ystävänpirtti, Puistokatu 18, Sastamala. Keskustelu- ja vertaisryhmä muistisairaille ja heidän läheisilleen.

kokoontuu kerran kuukaudessa: torstaisin klo 13:30 - 15:00

Vapaaehtoistoimija Raija Mustalahti on mukana läheisten vertaistukiryhmässä, diagnoosin saaneiden ryhmässä vapaaehtoistoimija Maija Vilppala ja muistiohjaaja Kristina Uotila.

Lisätiedot:
Raija Mustalahti puh. 050 0836 171, raija.mustalahti@gmail.com
Kristina Uotila puh. 044 730 5270 tai kristina.uotila@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

MOUHIJÄRVEN MUISTIKAHVILA

Mouhijärven seurakuntatalo, Kinkerikuja 2, Sastamala

Kahvila toimii kerran kuukaudessa perjantaisin klo 10:00 - 11:30 :

Kaikille avoin, ei ennakkoilmoittautumista.
Tule kuulemaan ja keskustelemaan muistiasioista!

Lisätiedot: Akseli Tuuri 050 431 9299, akseli.tuuri@pirkanmaanmuistiyhdistys.fi

Kaija Pietilä ja Sastamalan Muistikahvilan emäntä Seija Kuukka esittivät yhdessä kauniin dueton.